Senaste rapporten

Här kommer senaste rapporten:

A=Bålforsen. Hemvist för: A-team
B=Flakaträsk. Hemvist för B-laget
(bilden är från google maps)

Av okänd anledning var spionhunden inne och besökte Dirtys hemsida (som man för övrigt inte riktigt blir klok på, vad har de för struktur på den egentligen?) och blev förvånad över att de skrivit något som Barockaas nog kan  hålla med om.

Citerar ett av deras citat ”Skotrar från söder drar folk ner i döder”. Bevisligen ligger Flakaträsk (B på kartan) söder om Bålforsen (A på kartan).

Jag antar att detta beskriver en del av verkligheten för en Dirty. Blodtrycket måste ju ständigt toppas på max när man ska dra i en icke startande lynäx en hel förmiddag, särskilt under offentliga förhållanden, eller vad säger du Jon?, Harald? Detta kan ju leda till döden även för den mest vältränade atlet.

Lyckligtvis hade ju Dirtys tränat på höghöjd ( var de när de reste sig till full längd i en paus innan de åter böjde sig med verktyg i näven över lynäxn, eller hade någon bogserat upp en lynäx på en kulle där de stod och drog ?)

Hittills har de lyckats överleva, men jag antar det bara är en tidsfråga innan någon feldoserat intaget av betablockerare, med katastrofala följder.

Har förresten inte hittat en enda bild på Dirtys hemsida där de försöker köra i något som kan beskrivas som snödjup. Inte så konstigt egentligen då lynäxn är i behov av pistade- hårdpackade skoterleder, gräsmattor och bottenfrusna sjöar som underlag för att ta sig fram.

Enda bilden på Fingers hemsida där det förekommer aktivitet med människa och skoter och det inte är hårdpistat måste väl vara denna bild där snön i alla fall är 3 cm djup.

Denna bild kommer från ett av spionhundens uppdrag ”undercover”, taget med gömd spionkamera.
Här illustreras verkligheten och detta är sanningen som Dirty-Fingers försöker hålla dold för allmänheten:

En Lynäx som gjorde ett tappert försök att köra i lössnö!