Säsongen 2008/2009 förväntas bli ett sagoligt äventyr hos alla Barockaasmedlemmar. Var och en av tävlingsförarna har sina alldeles egna hemliga projekt, som vi ännu inte känner oss redo att delge allmänheten, utan med ett hårt grepp håller inom Barockaas järnring.
 
 
 
Peter "startsnöre" Thiger. Körde ifjol med en 300 från -68. I år är hemlighetsmakeriet makalöst, anmäld i bredbandsklassen och lampan i garaget lyser starkt.
 
 
Andreas "Fjöl å" Olofsson, körde ifjol med bland annat denna 600 från 1968. Vad som kommer att hända i år låter vi vara en överraskning. 
 
Andreas "Pastorn" Johansson tävlade ifjol med "GajGudruns" Ockelbo 300. Hörs detta år lyckats förvärva någonting unikt, men vad detta är återstår att se.
 
 Johan "Olle" Linder. Ställde ifjol upp med en äldre encylindrig Ockelbo 600. I år är förväntningarna stora på honom, då hans trimmningskunskaper kvalar in i den högre skolan. Har ett mörkskyggt projekt på gång i all hemlighet, men vi kan säga att motorn är monterad i en ovanlig vinkel.
 
 
Rickard "Nasa" Gustavsson. Körde ifjol med en väldigt ovanlig typ av Ockelbo. Han vann alla tävlingar han ställde upp i, tills han skulle provköra en 07:as nyskoter och bröt foten. Barockaas hopp vilar i år tungt på denna motorprofil av rang.
Bålforsen Armbraking Racing Ockelbo Allaktivitetssällskap