Rapport från spionhunden

Spionhunden, som är en miniatyrversion av den Nordvietnamesiska mördarterriern sände precis nu över den senaste rapporten från en fiende-Klan vid namn Dirty Fingers.

Så här ser Spionhunden ut.

 

I fingers planerar man just nu en komplott mot Barockaas i form av en omåttligt stor smutskastningskampanj, där man söker med ljus och lykta efter alla möjliga former av tecken som kan vinklas till Barockaas nackdel.

Hos Dirty Fingers vill man påstå, på alla de upptänkbara sätt, att skotermodellen Ockelbo är någon 12:årings perversa översnöfantasi???

Vi bor i konungariket Sverige, vi har en stolt tradition av att bruka inhemska varor, som bottnar långt mer än tiotusen år tillbaks i tiden, då vi fortfarande gick omkring med höftskynken och redan på denna tid smidde yxor av det stål som senare kom att bli grundplåten till den totalt överlägsna översnömaskinen Ockelbo.

Ockelbo byggdes av svenskt högkvalitetsstål, till skillnad från skotermodellen Lyn:Äx som man lät/låter gjutas av diverse slaggprodukter från reningsverken i Finland.

Det är en stor skam och en fruktansvärd skandal att vi, mitt inne i det svenska norrländska landskapet finner förrädare som totalkonverterat i sin tro, till den milda grad att man numera kan betrakta alla Fingersmedlemmar som Finska medborgare.
Finland är lika med slaggproduktsskotrar, överlag dålig kvalitet och totalt värdelösa vid sidan av den välpreparerade skoterleden.
Man förstår nu ganska lätt vad själva namnet Dirty Fingers bottnar i (Dirty Finland).

Nåväl, detta kommer att klargöras utom allt tvivel under den kommande Finnkampen!

Fotnot: Under sommarens gräsdragrace efteranmälde sig en Barockaasmedlem, för att deltaga i klassen bredband. Dock kom anmälningen in för sent vilket genererade att han hamnade i den betydligt tuffare ”Open Mode” klassen. I Barockaas kallar vi den ”Top Fuel”.
Där ställdes han i kvartsfinalen mot det allra bästa som Dirty Fingers hade att erbjuda.
Ni kan ju fråga denna Fingersmedlem hur det gick, om han nu har hunnit få ut det gräs/grus och jordsprut från Ockelbons höghastighetsmatta som han fick i gapet när Barockaasmedlemmen  passerade honom i warp speed.
Det faktum att med en 80-tals Lyn:Äx bli så ifrånkörd och totalkrossad av en 1972 års modell av Ockelbo 600 förtydligar mer än väl vari skillnaden mellan dessa skotermodeller ligger.

Bålforsen Armbraking Racing Ockelbo Allaktivitetssällskap