OCKELBO 50 ÅR.

 

Översnöskotermärket Ockelbo firade 50 års jubileum under helgen som var (lö 15 feb-14) och som hedersmedborgare i Ockelbo Kommun blev vi inbjudna att deltaga.
Vi var fjorton tappra själar som hade möjlighet att åka ner till den mytomspunna ockelbosocken, vi drog med oss en släpkärra med tre äldre ockelboskotrar, arvtagarns trehjuling, startsnöres rollator och naturligtvis ett exemplar av våra OverSnowGliders plus lite annat smått och gott.

Shoppa ockelbosaker
 
Många tankar och funderingar
 
 
 Här nedan ser vi när Brännarn kör fast under ockelbocruisingen på ockelbos torg.
 
 
Måste sägas vara en bragd i sig självt.
 
 
Vi åkte till Ockelbo med höga förhoppningar och förväntanden. Alla uppfylldes med råge.
Vi är rörande överrens om att helgen blev ett roligt och givande event, både för oss och för andra inblandade, besökare såsom utställare och ockelboförare som fick äran att köra på torget i Ockelbo.
 
 

 

För att hedra att vi förärats hedersmedborgarskap i Ockelbo Kommun överlämnade vi en blygsam tacksammhetsgåva under lördagskvällen till självaste Kommunchefen i Ockelbo Lars "Lasse" Sjödin, som kom och hälsade på oss i vårt vandrarhem, naturligtvis uppställd i sin finaste Ockelbooverall.
Många tack, vi ser framtiden an med värme i våra hjärtan.

Vi vill passa på att verkligen tacka arrangörerna och särskilt tack till OckelboExpo:s Per Wilhelmsson för att vi fick känna oss så väl emottagna, med boende och mat så centralt i ockelbomeckats centrum, guidade rundturer till platser där allt startade och en central utställningsplats där vi kunde ställa upp våra saker.
Mycket bra, tack.

Mera bilder kommer snart.
Väl mött/Barockaas

 

 

Bålforsen Armbraking Racing Ockelbo Allaktivitetssällskap