Sadelidresa 2012

Återigen så skulle vi ge oss ut på nya äventyr och den årliga resan till Sadeliden. Solen sken och allt var bara fint för de flesta hela vägen……………..

Vi var 8st som körde i år Pastorn,Startsnöre,Nasa,Olle,Söder,Nytte,Brännarn,Rambo rogga.

 Vi kom oss iaf ca 5km innan de blev ett stop,då var de Nasa som behövde justera lite på sin racer.
 Efter nån km körning så fick även Olle haveri på sekundär variator så Pastorn bogsera hem olle för att hämta en ny maskin medans vi andra åkte vidare. Vi kunde ta de väldigt lungt med många pauser.
 Kart kontroll av Nasa och Nytte samt lite snacks och kaffe
Ingen Pastor och Olle än men vi fortsatte. Men till sist så ringde telefonen och de var olle som sa att de hade lite bekymmer igen och denna gång var de pastorns maskin som började falla i molykyler(lr hur de stavas). Han sa att vi fick stanna av och äta så de skulle komma ikapp. Sagt och gjort, vi slog läger och njöt av solen,elden,sällskapet och förståss maten.
Efter att alla ätit färdigt så kom tillslut olle och alla undrade vart pastorn va………..han kommer och han är på lite dåligt humör…………Va då???????????? Ni får fråga han själv då han kommer ,säger olle. Efter 5-10 min till så kommer han puttrande med sin skoter (som han kallar för ”pärlan”) som knappt går att köra med, allt har i stort sett lossnat och han är helt uppgiven,trött och förba..ad och vill inte prata om vad som    hänt. Men efter lite käk och en lugn stund så är han redo igen men skoter måste till närmaste väg. Vi åkte iväg och de började bli lite bråttom om vi skulle hinna fram innan mörkret kom. Startsnöre tog sig inte riktigt över en plogkant….
Behövdes lite hjälp
snart så
Nu så var de bara att åka igen. Tyvärr så fick brännarn lämna sin maskin här för mattan gick av men han fick åka reten av resan. Vi kom fram innan mörkret lade sig över sadeliden och alla hade nog haft en trevlig dag med många olika äventyr.
Huset vi bor i .
Dag 2 så blir de en liten sväng oppa lia och sedan lastning och hemfärd
 Ses igen nästa år sadeliden………………….
Top